Woning & huis verbouwen

Aannemer voor woning & huis renovaties

Haarlem, Amsterdam & omgeving

white arrow

Vertel ons je wensen en wij nemen contact op

Offerte

Woning & huis renovaties

home renovations

Oud huis renovaties

Wij zijn gespecialiseerd in het transformeren van oude, verwaarloosde en verouderde huizen en appartementen tot prachtige ruimtes. Het resultaat is een gezellig, pas gerenoveerd huis waar je trots op kunt zijn.

In veel oude huizen kunnen verborgen ‘verrassingen’ schuilen onder de vloerplanken en in de muren en plafonds. We hebben vervelende situaties ontdekt, zoals houtrot in steunbalken! Het goede nieuws is dat we je huis in al deze situaties kunnen repareren, vervangen en moderniseren.

Woning of huis laten verbouwen

Heb je ooit je badkamer op een andere plek in huis willen hebben of een tussenmuur willen wegbreken om een ruime nieuwe leefruimte te creëren? Wij kunnen al je verbouwingsideeën en -plannen voor je realiseren.

Er wordt gezorgd voor een correcte constructie, inclusief isolatie en vochtwering waar nodig. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul bovenstaand offerteformulier in en we nemen contact met je op.

residential remodelling haarlem

Tuinhuis laten bouwen / plaatsen

ADOBE 1000 F 90717231 2tPyqLQN7Glr9b14OJoQm1026O98fsjY

Prefab tuinhuis laten plaatsen

Er zijn veel online winkels die kant-en-klare tuinhuizen en blokhutten verkopen, en deze kunnen een goede optie zijn als je een klein budget hebt. Zorg ervoor dat je de inhoudsopgave leest, want het kan zijn dat je extra onderdelen moet aanschaffen. Als je niet over de vaardigheden beschikt om de constructie zelf in elkaar te zetten, dan kunnen wij de bouw van zowel een schuur als een tuinhuis voor je verzorgen. We kunnen het tuinhuis ook verbeteren door muurisolatie enz. toe te voegen.

 

Tuinkantoor laten bouwen

De laatste jaren zijn er veel meer mensen die thuiswerken, en een tuinkantoor is de perfecte oplossing voor een aparte, uitgeruste plek om rustig thuis te werken. Als je een tuin hebt, kan een tuinkantoor de perfecte oplossing zijn!

Wij kunnen een volledig geïsoleerd tuinkantoor maken. Neem contact met ons op om uw ideeën en de mogelijkheden te bespreken (vul bovenstaand offerteformulier in).

home office remodel

Ervaren hulp beschikbaar

HomeFix Designs is opgericht door Andrew Jenkins die een ware passie heeft voor elk type bouw- of tuinproject, hoe groot of klein het ook is. Hij maakt zijn klanten enthousiast met creatieve ideeën en voegt waarde toe aan elk project door middel van geweldige oplossingen waar ze anders niet aan gedacht zouden hebben. Dat is wat HomeFix Designs anders maakt: creatieve ideeën en out of the box-denken, en dat alles ondersteund met de ervaring om die ideeën te implementeren.

new home building services